Batjes Bier

Batjes Bier
Strategie
Drie Limburgse jongens die beproefde bierstijlen met een eigen, aparte inslag maken.

"Heij Verrekkeling, kinse Batjes al?”

Drie Limburgse jongens die beproefde bierstijlen met een eigen, aparte inslag maken. Naast bieren in het vaste assortiment, worden er wisselende eenmalige bieren gebouwen. Dit vraagt dus om een overkoepelend concept dat in de breedte kan worden doorgevoerd.

Het concept

De kernwoorden ‘speels’, ‘Limburgs’ en ‘eenvoud’ vormen de basis voor het concept: ‘Batjes’, oftewel ‘boefjes’ in het Limburgs. Verrekkeling, Sjlokmoel (met winegums), Voelwammes (met koffie), Sumpele en Batteraaf zijn enkele telgen van de Batjes-familie.

Resultaat

Kortom, het perfecte bier voor de jongens (en meisjes!) die vroeger onder de schrammen zaten, kattenkwaad uithaalden en ‘Ja’ knikten om vervolgens door te gaan waar ze mee bezig waren.

Meer projecten

Als officieel distributeur van een aantal grote en bekende tuningmerken, nam Adaptive Automotive de stap om ook als tuningshop zelf te gaan groeien.
Hoe vertel je nu in één kort stukje tekst alle dingen die je als ondernemer en als bedrijf doet? Zeker als er meer achter je werkwijze steekt dan in eerste instantie opvalt?
Drie Limburgse jongens die beproefde bierstijlen met een eigen, aparte inslag maken.
App je een vraag?