Bijdehand Marketing - Online Marketing Communicatie

Online Marketing

Bijdehand Marketing werkt op basis van een drietal pijlers: strategie, creatie en uitvoerende online marketing.  In die volgorde. Wij zijn namelijk van mening dat geslaagde (online) marketing begint met een marketingstrategie.

Social Media Marketing

“We moeten iets op social”. Je hebt het vast wel eens iemand horen roepen. Misschien was je het zelf wel. Maar waar ga je beginnen, hoe vaak ga je posten, gebruik je LinkedIn of toch Instagram? Ga je ook adverteren? En wat ga je überhaupt vertellen?

Tijdens een uitgebreide intake bespreken we wat je doelen en behoeften zijn. Op basis hiervan stippelen we een contentkalender uit voor 3 maanden, afgestemd op je doel en doelgroep(en). Wil je hier vervolgens zelf mee aan de slag? In dat geval leveren we je alle (visuele) tools om dit aan te gaan pakken. Uiteraard is het ook mogelijk om de uitvoering door ons te laten verzorgen.

SEA (Search Engine Advertising)

Je wil ‘hoger in Google’, maar liever niet weken of maanden wachten op resultaat. Door middel van Google Ads is dit te realiseren. Maar waar begin je? Search, video, shopping of toch display Ads? Je budget is niet eindeloos, maar de mogelijkheden wel. Samen bepalen we wat je doel nu echt is. Dit koppelen we aan een budget en vervolgens beslissen we welke Ads we in gaan zetten. Bijdehand Marketing is Google partner en zorgt voor optimaal resultaat binnen jouw budget.

E-mailmarketing / nieuwsbrieven

De makkelijkste manier om bestaande relaties te bereiken? Even bellen natuurlijk! Tenzij het er honderden zijn. In dat geval is een mooi verzorgde nieuwsbrief de juiste optie. Maar hoe zorg je ervoor dat het de uitgelezen (pun intended) optie wordt? Je steekt er natuurlijk tijd en energie in, dus je wil dat je ontvangers je nieuwsbrief ook openen, lezen en idealiter ook converteren. Wil jij ook verzorgde nieuwsbrieven versturen die gelezen worden? Samen bepalen we de thema’s en frequentie, wij doen de rest.

Gerelateerde projecten

Als officieel distributeur van een aantal grote en bekende tuningmerken, nam Adaptive Automotive de stap om ook als tuningshop zelf te gaan groeien.
Hoe vertel je nu in één kort stukje tekst alle dingen die je als ondernemer en als bedrijf doet? Zeker als er meer achter je werkwijze steekt dan in eerste instantie opvalt?
Drie Limburgse jongens die beproefde bierstijlen met een eigen, aparte inslag maken.