Onze diensten

Bijdehand Marketing doet dit op basis van een drietal pijlers: strategie, creatie en communicatie. In die volgorde. Wij zijn namelijk van mening dat geslaagde marketing begint met een marketingstrategie waarop creatie en communicatie een logisch gevolg zijn.

Bijdehand Marketing - Strategie

Marketingstrategie

Het fundament. Al nagedacht over wie je wil bereiken,
op welke plek, wanneer en wat je ze gaat vertellen?
Mooi! Maar heb je al gedacht over waarom je het zo
gaat aanpakken? Onderbuikgevoel? Omdat die ene
concurrent het ook doet? 

Bijdehand Marketing - Creatie

Creatie

Storytelling, tone-of-voice, brand story, branding, visual identity. Klinkt goed, maar kan het iets minder wollig? Ja hoor: het verhaal van jouw bedrijf! Hoe groot of klein je bedrijf ook is, ook jij hebt een verhaal te vertellen. Of dat nu visueel of tekstueel is. En dat hoeft heus niet pompeus of wollig te zijn. Weet je niet waar je moet beginnen? Laat ons je rots in de ‘branding‘ zijn!

Bijdehand Marketing - Online Marketing Communicatie

Online Marketing

“We moeten iets op social”. Je hebt het vast wel eens iemand horen roepen. Misschien was je het zelf wel. Maar waar ga je beginnen, hoe vaak ga je posten, gebruik je LinkedIn of toch Instagram? Ga je ook adverteren? En wat ga je überhaupt vertellen?

Effectieve hulp bij je (online) marketing?

Misschien is je vraag niet eens specifiek omdat het allemaal wat abstract lijkt. We praten graag even onder het genot van een kopje koffie om het wat tastbaarder te maken.